"Метеорологічний парк атракціонів": яка погода в Україні буде завтра?

Синоптик Наталка Діденко попереджає, що завтра, 17 січня, в Україні знову буде похолодання, але воно буде короткочасне.

Так, найближчої ночі очікується -7-12 градусів, на півночі місцями до -14, завтра вдень -3-8 градусів, у південній частині 0+4 градуси.

"Оскільки сильніше підмерзне, то й посилиться ожеледиця - дуже обережно та особливу увагу взуттю!", - пише синоптик у Телеграм.

У західних областях очикуються сильні пориви південного та південно-східного вітру. На півночі - рвучкий, загалом - помірний.

У середу в Україні переважатиме підвищений атмосферний тиск, тому істотні опади малоймовірні. І лише в західних областях місцями можливий незначний сніг.

У Києві 17-го січня очікується похолодання. Вночі до -8-10, вдень до -3-6 градусів. На дорогах стане слизькіше. Опадів завтра у столиці не передбачається, але буде вітер.

Морозна погода втримається вночі 18-го січня на Лівобережжі України, а вже вдень у четвер у більшості областей очікується +2+7 градусів та ще й з дощем.

Синоптик назвала таку погоду метеорологічним парком атракціонів: "Поточна синоптична ситуація схожа на парк розваг - температурні гірки, каруселі атмосферного тиску, гойдалки фази опадів, піруети на льоду, веселі бризки із калюж, веселі атракціони з бігу за зірваними сильним вітром із білизняної мотузки футболок, наволочок чи піжам. Щоправда, ці атракціони часом надто крутять голови, судини, коліна і заважають нормально ходити, доганяти і прицілюватися".

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости