Трамп заявив, що може швидко закінчити війну в Україні

Дональд Трамп заявив, що готовий "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні. Про це він заявив під час виступу в Айові, пише РБК-Україна.

"Ситуація з Україною настільки жахлива... І ми збираємося вирішити це, ми збираємося вирішити це дуже швидко", - сказав він.

За його словами, він "прекрасно ладнає" з Путіним і це, на його думку, більше плюс, ніж мінус.

У зв'язку з цим Трамп не виключив, що йому вдасться залучити до вирішення питання щодо України не лише главу Кремля Володимира Путіна, а й президента України Володимира Зеленського.

"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни, - ред.) ніколи не мало статися", - додав Трамп.

Видання ABC News повідомляє, що Дональд Трамп випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності напередодні початку сезону праймеріз перед виборами президента США. Згідно з даними національного опитування, Трамп особливо високо оцінюється республіканцями та незалежними республіканцями за трьома показниками: найкращі шанси на перемогу у листопаді, сильний лідер та найбільш кваліфікований кандидат від партії.

Дональд Трамп також випереджає своїх опонентів-республіканців, але з меншим відривом, за двома іншими показниками - емпатією та загальними цінностями. І сім з десяти республіканців позитивно оцінюють діяльність Трампа.

За даними опитування, 72% дорослих, які є прихильниками республіканської партії, були б задоволені висуненням Трампа як кандидата. Інші кандидати набрали менше балів: Ніккі Гейлі - 48%; Вівек Рамасавамі - 44%; Кріс Крісті (який зняв свою кандидатуру) - 23%.

Раніше повідомлялося, що від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія втратила близько 372 090 своїх військових, за останню добу – 1110.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости