Росіяне влучили у багатоквартирний житловий будинок на Харківщині. ФОТО

У четвер, 18 січня, російські окупанти атакували місто Куп'янськ у Харківській області.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, розказав про наслідки ворожго удару.

Він повідомив, що атака спрямована була на багатоквартирний житловий будинок.

"Внаслідок обстрілу загинула 57-річна жінка. Зазнали поранень 57-річний та 61-річний чоловіки. Служби продовжують огляд місць обстрілів", - зазначив голова ОВА.

Рятувальні служби продовжують проводити огляд місць обстрілів.

Крім того, Олег Синєгубов розказав про стан постраждалих від ворожих обстрілів внаслідок ракетних ударів по Харкову 16 січня:

"В лікарні перебувають 12 постраждалих, троє з них - у важкому стані. Це жінки 39-ти та 43-х років, які отримали тяжкі поранення і знаходяться в нейрохірургічному відділенні, а також 77-річна жінка перебуває у відділенні токсикології після отруєння чадним газом. Стан інших пацієнток лікарі розцінюють як середній та легкий. Серед ушкоджень – черепно-мозкові, уламкові ураження та перелами".

Внаслідок обстрілів рф села Малий Бурлук Куп'янського району постраждали двоє дітей: стан 13-річної дівчини важкий, лікарі провели необхідні оперативні втручання. 10-річний хлопчик, який отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки, – у середньому стані.

Нагадаємо, Збройні сили України під час російських повітряних ударів у ніч проти 17 січня вперше застосували саморобну систему ППО, знищивши ворожий безпілотник Shahed на відстані 9 км.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости