Мобілізація в Україні: внесено важливі зміни до бронювання військовозобов'язаних

В Україні можуть змінитися правила бронювання військовозобов'язаних від мобілізації. Нововведення внесено до постанови Уряду №76 від 27 січня 2023 року.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Україна має збільшувати власні потужності виробництва зброї, техніки та обладнання.

"Тож підприємства оборонно-промислового комплексу мають працювати під час війни як годинник і нарощувати об’єми виробництва. Саме це питання вирішують зміни до постанови Уряду №76 від 27 січня 2023 року", — повідомила вона.

Наталія Калмикова додала, що відтепер військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, визначених Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості критично важливими у сфері оборонно-промислового комплексу, бронюються за певних умов.

А саме:

"Прийняття цієї постанови — результат спільної позиції та роботи Міноборони, Мінстратегпрому та Мінекономіки", — зауважила посадовиця.

Нагадаємо, російські пропагандистські канали поширюють фейк про те, що в Україні начебто патрульні поліцейські почали затримувати чоловіків призивного віку і передавати їх у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки для мобілізації.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости