У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП

Сьогодні, 19 січня, у Польщі автобус з України потрапив у ДТП, є постраждалі. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, передає РБК-Україна.

Аварія за участі автобуса на українській реєстрації сталася в місцевості Вішніце Люблінського воєводства. В автобусі їхало 26 громадян України.

В МЗС зазначається, що внаслідок ДТП двоє українців отримали незначні травми. Їм надається необхідна медична допомога, загрози життю немає. Решта пасажирів розміщена в тимчасовому місці очікування. Перевізник вже надав інший автобус, який доправить українців додому.

В МЗС повідомили, що розпочалися слідчі дії.

"Українське консульство взаємодіє із польськими правоохоронцями задля з‘ясування усіх обставин аварії, а також тримає на контролі лікування постраждалих людей", - йдеться у повідомленні.

Генеральне консульство України в Любліні надає консульську допомогу українцям, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді.

За даними поліції, водій автобуса був тверезий.

Раніше повідомлялося, що під Черніговом зіштовхнулися вантажівка та шкільний автобус.

Також ит писали, що унаслідок зіткнення "Chevrolet" і "ВАЗ-2108" у місті Богодухів Харківської області постраждали семеро людей, серед яких є 12-річна дитина.

Крім того, у місті Чорноморськ внаслідок ДТП загинула дитина.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости