Спортсмени вживають: Кирило Шевченко перетворює Федерацію боксу на наркопритон

Під керівництвом Кирила Шевченка Федерація боксу України зупинила свій розвиток та стрімко перетворюється на пристанище наркоманів та людей з кримінальним минулим на кшталт самого президента ФБУ Шевченка.

Як стало відомо, днями учасника збірної України з боксу, чемпіона країни у вазі до 92 кілограмів, Аркадія Карцана дискваліфікували з міжнародних змагань в Угорщині через ймовірне вживання наркотиків. Фінал турніру відбувся у суботу, 21 січня.

Як стверджується, упродовж кількох днів Аркадій Карцан знаходився у неадекватному стані. Можливо, це пов’язано з вживанням наркотиків. Він записував селфі і публікував відео у сторіс в Instagram. На відео очевидне невиразне мовлення та заплутані думки. Де був і куди дивився головний тренер збірної Дмитро Сосновський? Чому він допустив що боксер перший номер команди виявися наркоманом?

«Його зняли з турніра і зачинили в номері. Викликали мати, щоб вона його забрала, бо ніхто не міг вгамувати хлопця. Постає питання, яким чином діючий член збірної команди знайшов за кордоном можливість отримати наркотики? І хто крім нього відповість за те, що сталось? Кирило Шевченко поливав брудом своїх опонентів і звинувачував їх ледь не у виробництві наркотиків. А тепер ми бачимо, що вони потрапили у федерацію, яку він сам і очолює зі своїми партнерами Олегом Ільченко і Олександром Манчаком», — розповів на умовах анонімності один з членів делегації.

Після того, як Шевченко домігся обрання президентом федерації, навколо неї не вщухають скандали. Сам голова ФБУ фігурує у кримінальних провадженнях і левову частку часу проводить за кордоном, як і призначені ним віце-президенти.

В січні 2023 року повідомлялось, що Шевченко виїхав з України до Чорногорії через зв’язки з російським наркокартелем «Химпром». ЗМІ пов’язують Шевченка із кримінальними колами Києва, що у 1990-х кришували вуличну торгівлю. Очолював київську міську федерацію боксу. Має зв’язки з кадирівцями. У 2020 році Шевченко запросив в Україну з Чечні двох дитячих тренерів з боксу Рустама Чичаєва та Валіда Айдамірова. Вони виявилися силовиками, наближеними до гауляйтера Чечні Рамзана Кадирова.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости