Росіяни розпочали планомірне знищення Курахового

Після захоплення Мар’їнки, повністю знищеної російськими військами, артилерія армії РФ наносить удари по Кураховому, Селидовому та інших сусідніх населених пунктах. Зараз російські війська розпочали знищення Курахового, яке розташоване на їхньому шляху.

Окрім Мар’їнки, таку ж російську методику «визволення» зазнали Маріуполь, Волноваха, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Бахмут, Соледар та багато інших українських міст, пише автор Telegram-каналу «Вольнодумец».

Кількість обстрілів Курахового, як тимчасового рубежу на шляху просування російських військ, збільшилась у рази. До Курахового ще близько 10 км.

З лівого флангу у росіян пряма дорога на Курахово асфальтованою дорогою, але там навколо поля, що робить їх легкою мішенню для ЗСУ. Тому росіяни просуваються виключно посадками та улоговинами вздовж водойм у нічний час. За даними деяких джерел, якась група росіян прорвалася на околиці Георгіївки і намагається там закріпитися.

Захоплення Георгіївки небезпечне не лише тим, що наближає росіян до Курахового, а й створює можливість обходу ними праворуч природних водних перешкод та створення загрози правому флангу нашої оборони під Красногорівкою. Це у свою чергу несе загрозу всій лінії оборони ЗСУ від околиць Мар’їнки до Красногорівки, Нетайлово та Авдіївки.

Нагадаємо, з початку вторгнення в Україну російські війська втратили приблизно 377 820 осіб особового складу і 6214 танків. Лише за минулу добу - мінус майже тисячу окупантів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости