Масований ракетний удар Росії по Харкову: понад півсотні поранених, кількість жертв продовжує зростати

Кількість жертв та поранених внаслідок масованого ракетного удару російських військових по Харкову продовжує зростати. За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова у Telegram, наразі відомо про 5 загиблих та 51 пораненого.

"Згідно з оновленою інформацією, кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу Харкова зросла до 5. Травмовано - 51 особа", - повідомив він.

За словами Синєгубова, всім постраждалим надається необхідна допомога.

У результаті обстрілу окупанти атакували різні райони Харкова, включаючи житлову та цивільну забудову. Вранці місто стало свідком серії вибухів, що призвели до зруйнування під'їзду житлового будинку, де залишаються люди під завалами.

Нагадаємо, у Харкові рятувальники знайшли під завалами житлового будинку, що був зруйнований внаслідок ракетного удару російських війск, живого чоловіка. Він повідомив, що його дружина та дитина залишаються під руїнами.

Зазаначимо, що Росія випустила ще один підводний ракетоносій у Чорне море, підвищивши кількість готових до використання ракет "Калібр" до 20. Українців попереджають, що рівень небезпеки дуже високий.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости