На Львівщині пролунав вибух на кладовищі: є поранені. ФОТО

Сьогодні, 25 січня, в Червонограді Львівської області стався вибух. Поранення отримали двоє людей. Як повідомляє поліція Львівської області, чоловіки знайшли гранату на кладовищі, яка раптово здетонувала.


"Близько 6.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вибух, що стався неподалік кладовища у місті Червоноград. Також у повідомленні було вказано, що внаслідок вибуху травмовані люди", - йдеться у повідомленні.

На місце виїхали спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції.

Правоохоронці з'ясували, що поранення отримали двоє мешканців райцентру віком 25 та 27 років, вони госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що вибух стався внаслідок необережного поводження чоловіків з ручною гранатою, яку, за їх словами, вони знайшли.

Відкрито кримінальне провадження за ст.264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, сьогодні, 25 січня, близько 5:00, в Кривому Розі мешканці багатоповерхівки в Тернівському районі міста були розбуджені від вибуху. За попередніми даними, невідома особа вистрелила у будинок з ручного протитанкового гранатомета.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости