Україна повернула тіла 77 військових ЗСУ

Україна повернула тіла ще 77 військовослужбовців, які віддавали свої життя, захищаючи свободу та незалежність країни. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими в Telegram.

Процес підготовки до репатріаційного заходу тривав протягом тривалого часу. Тіла загиблих захисників повернули на територію, яка перебуває під контролем України.

Зазначається, що спочатку тіла полеглих воїнів передадуть правоохоронним органам та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

У проведенні повернення тіл військових брали участь Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, СБУ, МВС, ЗСУ, управління ДСНС у Сумській області та прикордонники. Координаційний штаб окремо дякує представникам Міжнародного комітету Червоного Хреста за їхню допомогу.

Раніше повідомлялося, що в Корочанському районі Бєлгородської області впав російський військово-транспортний літак Іл-76. Джерела РБК-Україна повідомляють, що судно перевозило ракети для ЗРК С-300.

При цьому в Росії стверджують, що нібито на літаку були 65 полонених українських військових, шість членів екіпажу та троє супроводжуючих. Росіяни звинувачують Україну у збитті літака.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости