Нацгвардійці влаштували окупантам пекло на Запорізькому напрямку

Українці бійці бригади "Спартан", які зараз виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку, щодня доводять, що російські окупанти не втечуть від своєї долі на українській землі. Тут на загарбників чекає лише смерть.

Гвардійці знищили велике скупчення окупантів, влаштувавши їм справжнє пекло. "Полювання" на ворожих зайд бійці показали на відео, яке оприлюднили на Facebook-сторінці Військової частини 3017 Національної гвардії України.

Аеророзвідники третьої бригади оперативного призначення "Спартан" виявили групу російських окупантів, яка збиралась йти на штурм українських позицій. Але їхній наступ успішно провалився.

Спочатку українські бійці точними артилерійськими ударами розбили ворога. А залишки окупантів ліквідували снарядами, скинутими з дронів.

Таким чином гвардійці поклали край штурму загарбників, перевівши їх в розряд "хороших руских", які нарешті зроблять добру справу – удобрять українську землю.

Нагадаємо, частини 1-ї гвардійської танкової армії і 6-ї загальновійськової армії Західного військового округу РФ активно діють у районі Куп'янська. Аналітики вважають, що росіяни можуть домогтися тактичних успіхів, але розвинути щось масштабне — малоймовірно.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости