ЗСУ ведуть позиційні бої на південний захід від Донецька: ISW

Російські війська просунулися на схід від Іванівського (на захід від Бахмута). Також вони нещодавно підтвердили настання на південний захід від Донецька під час відновлення механізованих атак у цьому районі. Позиційні бої тривали на південний захід від Донецька в районі Новомихайлівки, Георгіївки та Побєди.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Операція №1 - Луганська область

31 січня позиційні бої на Куп'янському напрямі тривали, але підтверджених змін на цій ділянці лінії фронту не відбулося.

Російські та українські джерела повідомляють, що позиційні бої відбувалися:

31 січня позиційні бої в районі Кремінної продовжувалися, проте підтверджених змін на цій ділянці лінії фронту не відбулося.

Російські та українські джерела повідомили, що позиційні бої відбувалися:

Операція №2 - Донецька область

Російські війська нещодавно здійснили підтверджений наступ у районі Бахмута на тлі позиційних боїв, що тривають, у цьому районі 31 січня. Кадри, опубліковані 30 січня, показують, що російські війська просунулися на схід від Івановського (на захід від Бахмута).

Українські та російські джерела повідомили, що позиційні бої тривали:

Російські війська нещодавно підтвердили наступ у районі Авдіївки на тлі позиційних боїв, що тривають, у цьому районі 31 січня. Кадри, опубліковані 31 січня, показують, що російські війська трохи просунулися вздовж вулиці Спортивної у південному житловому районі Авдіївки.

Українські та російські джерела повідомили, що позиційні бої тривали:

Нагадаємо, росіяни вночі 31 січня атакували Харківщину. Внаслідок атаки постраждали 4 людини через обстріл по цивільній лікарні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости