В семи регіонах України немає світла

У семи областях України відсутнє електропостачання з різних причин. З одного боку це погані погодні умови, с іншої - обстріли російських військ енергетичних об'єктів.

Російські війська вдарили артилерією по одній з підстанцій "Укренерго" на сході країни, повідомляє Укренерго. Персонал не постраждав, хоча обладнання було пошкоджено. Компанія заявила, що аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться після дозволу військових.

"Через погодні умови на ранок знеструмлено 50 населених пунктів в Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Хмельницькій областях.
З технічних причин є знеструмлення в Київській області. Через бойові дії та з інших причин на ранок без світла залишаються 352 населені пункти. Є нові пошкодження через обстріли в мережах Донецької, Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо що російські війська в останній час активно атакують об'єкти енергетики в Україні.

Українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Нагадаємо, що російський диктатор Володимир Путін заявив про плани РФ інтегрувати окуповані українські території впродовж шести років.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости