Окупанти здійснили масований удар по Україні: у кількох регіонах є руйнування та поранені

Вранці 7 лютого у Харкові, Миколаївщині та Київщині пролунали вибухи. Влада Львівської області повідомила, що вибухи прогриміли у Дрогобичі.

По Харкову російські окупанти вдарили балістичним озброєнням, уточнили у Повітряних силах.

«Армія РФ завдала щонайменше чотири удари по Харківщині… За попередньою інформацією, зафіксовані влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури. На цю хвилину – без постраждалих. Огляд місць триває», — повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що одна ракета перебуває у повітряному просторі Львівщини.

«Крилата ракета у Львівській області! Ракета на Львівщині часто змінює курс. Де б ви не були, перебувайте в укритті або за правилом «двох стін»», — написав він.

О 7:20 Повітряні сили повідомили, що крилаті ракети маневрують на перехресті Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей. О 7:32 Козицький підтвердив, що вибухи пролунали у Дрогобичі.

Також звуки вибухів чули у Києві, Київській області, а також на Миколаївщині.

У Києві внаслідок ракетного удару зафіксовано падіння уламків в Дніпровському районі столиці. Частина споживачів на Лівому березі — без світла.

За даними міської влади, одному постраждалому надали медичну допомогу.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив про пошкодження житлових будинків, «близько 20 з них — без дахів».

«Пошкодження газових і водопровідних мереж — комунальники вже ліквідовують. Є поранені. Одна людина госпіталізована. Іншим надали допомогу на місці. Наші будівельні бригади вже виїхали. Надамо людям всю необхідну допомогу», — поінформував він.

Також повідомляється про вибухи на Київщині та Черкащині.

Нагадаємо, під час ранкової ракетної атаки 7 лютого окупанти завдали значних руйнувань у Миколаєві. В місті пошкоджені газові та водопровідні мережі, житлові будинки. Також є поранені.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости