Кількість загиблих у Київі внаслідок ракетного удару зростає. ФОТО

В результаті ракетного удару в Києві 7 лютого загинуло четверо людей. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Також повідомлється, що 21 людина травмована. Такі дані на 11.54.

Дані оперативного зведення постійно уточнюються та оновлюються.

В Голосіївському районі, з багатоповерхового житлового будинку, де сталася пожежа евакуйовано 52 людини, 8 — врятовано.

Внаслідок пожежі на станції СТО згоріло або пошкоджено близько 40 авто. Пожежу ліквідовано.

На місцях продовжують працювати ДСНС.

За інформацією Міненерго, внаслідок ракетного удару відключилися лінії електропередачі. Знеструмлено підстанції. Через це відключена частина споживачів у Дніпровському та Деснянському районах – загалом 19,4 тисячі абонентів. Без світла залишилися заклади охорони здоров’я. Характер пошкоджень з’ясовується. Енергетики розраховують заживити споживачів упродовж трьох годин.

Це третій ракетний удар по Києву у 2024 році. Ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з території рф. Повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години. Ракети заходили на столицю кількома хвилями з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно два десятка ворожих ракет.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram повідомив, що Росія випустила по Україні 64 ракети та дрони. Сили протиповітряної оборони збили 44 цілі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости