Війська РФ просунулися на південь від Донецька

Російські війська просунулися біля Авдіївки на тлі триваючих позиційних боїв на цій ділянці лінії фронту 8 лютого.

Про це повідомляють в огляді Інституту вивчення війни ISW.

Зазначається, що геолоковані кадри, опубліковані 7 лютого, говорять про те, що російські війська незначно просунулися в східному Степовому (на північний захід від Авдіївки), хоча, імовірно, не протягом останнього дня.

В огляді стверджується, що позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки поблизу Новобахмутівки та Бердичів і в напрямку Очеретиного; на околиці самої Авдіївки; на південь від Авдіївки біля Опитного; на захід від Авдіївки в напрямку Ластівчиного; і на південний захід від Авдіївки у Невельського та Первомайського.

Крім того, за даними ISW, російські війська нещодавно перемістилися вперед на південь від Донецька на тлі позиційних боїв, що тривають у цьому районі 8 лютого.

"Геолоковані кадри показують, що російські підрозділи 155-ї бригади морської піхоти (Тихоокеанський флот) нещодавно просунулися в східну Новомихайлівку (на південь від Донецька)", - сказано в огляді.

Нагадаємо, Україна отримала від союзників США у всьому світі, включаючи Америку, Європу та Азію допомогу у розмірі понад 178 млрд доларів від початку війни.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости