Зеленський надав Буданову звання Героя України

Президент Володимир Зеленський надав звання Героя України начальнику української розвідки Кирилу Буданову. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

Буданов найвищу нагороду отримав "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові".

"Присвоїти звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка" Буданову Кирилу Олексійовичу - генерал-лейтенанту", - йдеться в указі.

Крім того, Президент України Володимир Зеленський надав колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звання Героя України.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський, пояснюючи причини звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, заявив, що Україна минулого року не змогла досягти успіху "на землі" у війні з Росією. Наразі українській армії потрібні зміни.

Олександр Сирський вже зробив першу заяву на посаді головнокомандувача ЗСУ.

Зазначимо, Кирило Буданов записав відеозвернення до російських окупантів. Він закликав окупаційну путінську армію здаватися в полон. Для цього будь-який ворожий солдат може звернутися до проекту "Хочу жити".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости