Росіяне атакували Одесу дронами: що відомо?

Пізно ввечері 9 лютого в Одесі пролунали вибухи. Перед цим Повітряні сили повідомили про БпЛА з Чорного моря в напрямку Одеси.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер закликав мешканців міста та району перебувати у безпечних місцях до відбою.

Згодом він повідомив, що відомо про одного постраждалого внаслідок ворожої дронової атаки на Одесу. 44-річний чоловік отримав осколкове поранення передпліччя.

"44-річний чоловік отримав осколкове поранення передпліччя. Нині він отримує всю необхідну медичну допомогу в лікарні", - написав він.

Всього вночі проти суботи, 10 лютого, зафіксовано три хвилі атак.

"В першій хвилі атаковано дев'ятьма беспілотниками саму Одесу, і її інфраструктуру. Вдалось знищити усі дев'ять "Шахедів", але уламками в припортовій інфраструктурі пошкоджено об'єкт, і одна людина постраждала", - повідомила під час телемарафону речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, далі події розвивалися стрімко. Ворог направив безпілотників на південь регіону. Під ударом була припортова інфраструктура. За попередніми даними, відомо про трьох постраждалих.

У соцмережах вже пишуть, що постраждало п'ять осіб.

Крім того, у ніч на 10 лютого ворожі «Шахеди» вдарили по автозаправній станції в Харкові, через що спалахнула пожежа. Унаслідок атаки стався вилив дизельного пального та бензину по вулиці з приватними будинками, що спричинило сильну пожежу. Станов на 7 ранку, кількість загиблих внаслідок ударів окупантів по Харкову зросла до семи. Серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости