"Прильот" під Маріуполем: відомі деталі

Сьогодні, 13 лютого, під Маріуполем був "приліт" по місцю базування російських окупантів. Внаслідок цього пошкоджено російський зенітний ракетний комплекс "Бук". Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

"Приліт" зафіксували між селом Українка та селищем Малинівка у Маріупольському районі. Після атаки детонація тривала близько півгодини. Також росіяни підняли у повітря літаки.

"До Маріуполя з напрямку Нікольського завезли пошкоджену систему "Бук", що підтверджує інформацію про ураження системи ППО у зазначеному квадраті", - йдеться у повідомленні.

Після вибуху до Маріуполя заїхали до півдесятка вантажівок. Але швидкі до лікарень міста поранених не доставляли, що, на думку радника мера, може вказувати на тяжкий ступінь поранень або ліквідацію російських солдатів.

Зазначимо, що на початку лютого російські військові знову активізувалися в окупованому Маріуполі та районі. Ворог перекидає продукти харчування та теплі речі з Волновахи на узбережжя Азовського моря досить незвичайним маршрутом.

Раніше повідомлялося, що росіяни планують відкрити "музей визволення міста" в Маріуполі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости