Окупанти обстріляли лікарню в Селидовому: близько 100 пацієнтів перевозять в інші міста

У ніч на середу, 14 лютого, місто Селидове Донецької області зазнало другого обстрілу за добу від російських окупантів. Цього разу загарбники "взяли на приціл" місцеву лікарню. Близько 100 пацієнтів лікарні перевозять до інших міст.

Про це розповів Вадим Філашкін, голова Донецької обласної військової адміністрації у Telegram-каналі.

Він наголосив, що поранена одна людина. Корпус лікарні серйозно пошкоджений.

"Близько 100 пацієнтів Селидівської лікарні зараз перевозимо до лікарень Покровська і Мирнограда.", - зазначив Філашкін.

На місці працюють команди рятувальників, поліцейські та представники місцевої влади, які намагаються впоратися з наслідками удару. За інформацією голови ОВА, залучено 27 рятувальників та шість одиниць спеціальної техніки.

Рятувальники займаються гасінням пожежі, що охопила площу в 60 м², та евакуацією пацієнтів з уражених ділянок лікарні. Наразі близько 100 пацієнтів Селидівської лікарні перевозять до медичних закладів Покровська та Мирнограда.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відповів, як повинна закінчитися війна проти країни-агресора РФ. Українські війська мають вийти на державні кордони – іншого варіанту у нас немає.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости