В Україну знову йдуть морози

На понеділок, 12 лютого, припав пік “весняної” погоди, яка раптово увірвалася в Україну в останній зимовий місяць. Однак зима знову повертається в Україну.

У середу, 14 лютого, на всій території України буде від +1 до +7. Однак на півдні та сході ртутний стовпчик усе ж обіцяє піднятися вище – до +8…+13. На всій території синоптики обіцяють невеликі дощі.

Із четверга, 15 лютого, на всій території України температура почне істотно знижуватися. У середньому стане на 4-7 градусів холодніше, ніж попереднього дня.

У п’ятницю, 16 лютого, на півночі та сході країни вночі буде -5…-11 градусів. А в суботу, 17 лютого, нічна температура місцями опуститься до -14. Удень у цих регіонах буде близько -2…-8 градусів.

Водночас на решті території країни все ж буде трохи тепліше: вночі від 0 до -6, а 17 числа вночі в центрі країни буде до -9. Денна температура становитиме від -4 до +2 градусів.

Нагадаємо, 14 лютого, за прогнозами Укргідрометцентру, в кількох регіонах України буде туман та помірні дощі, але місцями - мокрий сніг.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости