Чи відступили ЗСУ з Авдіївки: Генштаб

15 лютого на всіх ділянках фронту було зафіксовано 95 бойових зіткнень. В Авдіївці відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках.

Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як і раніше, на Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Протягом минулої доби ЗСУ відбили тут 28 атак ворога в районах Авдіївки і Ласточкиного та ще 5 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області.

Позатим в зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника поблизу Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 34 атаки. На новопавлівському напрямку наші захисники відбили 3 атаки ворога південніше Пречистівки та в районі Старомайорського Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області. На лиманському напрямку українські воїни відбили 6 атак в районах населених пунктів Терни, Ямполівка та Веселе Донецької області. На бахмутському напрямку Силами оборони відбито 10 російських атак неподалік Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок російських обстрілів житлових кварталів Херсонської області загинула одна людина.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости