У Запоріжжі без тепла залишилися 4 тисячі абонентів після ворожої атаки

Сьогодні, 17 лютого, під Запоріжжям пролунали вибухи. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров зазначив, що це сталося поблизу села Наталівка. Пізніше він повідомив, що, за попередніми даними, є влучання по обʼєкту інфраструктури на околиці Запоріжжя.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв написав у Telegram, що після ворожої атаки, у Запоріжжі 4 тисячі абонентів залишилися без теплопостачання.

Він зазначив, що через удар по об'єкту інфраструктури стався перебій в роботі тепломережі. Без опалення залишилися 39 багатоповерхівок, а це близько 4 тисячі абонентів.

Фахівці концерну "Міські теплові мережі" вже працюють над відновленням теплопостачання.

Зазначимо, що перед цим у Києві та північних, східних і центральних областях була оголошена повітряна тривога. Повітряні сили попереджали про загрозу ударів балістичним озброєнням.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 17 лютого, російські війська вдарили дроном по території Марганецької громаді на Нікопольщині Дніпропетровської області. Також сьогодні російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла центральну частину Херсона.

Крім того, вибух пролунав у Харкові.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости