Смертельна атака: росіяне б'ють по Донецькій області

Російські окупанти атакували село Костянтинівка Покровського району. На ранок 21 лютого через обстріли Донецької області загинула одна людина.

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

"За 20 лютого росіяни вбили 1 жителя Донеччини - у селі Костянтинівка", - розповів він.

Ще вісім людей в області за добу дістали поранення, зокрема шість - Краматорську.

У МВС України. уточнили, що один із безпілотників влучив у будівлю, де проживали рятувальники. Постраждали 4 співробітники ДСНС.

Нагадаємо, у Краматорську 20 лютого прогриміли вибухи. Повідомлялося про ушкоджену інфраструктуру, місцева влада попереджала про проблеми з водою. У прокуратурі повідомили, що постраждали шестеро людей. Четверо з них - співробітниці комунального підприємства. Також під завалами шукали людину.

Крім того, як повідомляє Донецька обласна прокуратура, двоє жінок були поранені під час атаки дронів-камікадзе по місту Добропілля Донецької області. БПЛА атакували житловий сектор міста. За даними відомства, постраждалим надано кваліфіковану медичну допомогу, а найстаршу жінку ушпиталено. Крім того, уламками пошкоджено 4 автомобілі.

Нагадаємо, активісти руху "Жовта стрічка" розповсюдили на вулицях окупованого Донецька патріотичні графіті, зокрема зображення Прапора України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости