Удар "Шахеда" у багатоповерхівку Дніпра: люди під завалами. ФОТО

Уночі росяне атакували Дніпро. Ворожий дрон-камікадзе типу "Шахед" влучив у багатоповерхівку. Місцева влада під ранок повідомила, що в Дніпрі кількість постраждалих досягла восьми людей. На місці продовжуються аварійно-рятувальні роботи.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив: "На зараз відомо про 8 травмованих у дніпровській багатоповерхівці".

У потрощеній багатоповерхівці рятувальники розбирають завали. Там досі шукають людей. На місці працюють всі служби.

Вранці Сергій Лисак повідомив, що 5 безпілотників знищили оборонці неба цієї ночі над областю. По два – у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один – у Новомосковському.

"На жаль, й влучань уникнути не вдалося. Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству. З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно", - йдеться у повідомленні.

Не припиняв агресор й обстріли Нікопольшини. Вогнем артилерії накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади.

Пошкоджені 2 підприємства, 3 приватні будинки. Побиті господарські споруди. Зачепило лінії електропередач. Люди цілі.

Крім того, ворог атакував Одещину ударними дронами типу "Shahed-131/136". Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, спрямував ракети типу Х-31П і Х-22. Один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. Є жертви.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости