Розслаблятися не потрібно: чи планує РФ масований обстріл України 24 лютого?

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону сказав, чи українцям не потрібно розслаблятися, тому що від Росії завжди можна очікувати нових атак, в тому числі 24 лютого, повідомляє РБК-Україна.

"Очікувати від Росії якоїсь гидоти треба завжди, тому що це країна, яка намагається нас знищити. Можливо, і буде якась прив'язка до дат, а можливо і не буде. Я хочу нагадати як було торік, була перша річниця, всі чекали і 23 лютого, і 24. Тоді не було обстрілів ні 23, ні 24", - заявив він.

Ігнат нагадав, що минулого року масований обстріл був 9 березня.

"Аж на цей час було відтягнуто чергову масовану атаку. Тому розслаблятися не потрібно, ППО завжди в готовності до відбиття повітряного нападу противника", - заявив він.

Нагадаємо, що у Росії весільний бум на «красиву дату» у річницю початку "СВО".

Раніше повідомлялося, що заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським ЗМІ не виключив, що для досягнення цілей так званої "СВО" доведеться дійти до Києва. Так він відповів на запитання, які межі "СВО", чи мають російські війська дійти до Києва чи Львова, а також чи залишиться взагалі якась частина України як легітимна держава.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости