Гороскоп на 24 лютого: час підбити підсумки та почати лікування

24 лютого о 14:30 за київським часом відбудеться повня у Діві – остання у поточному астрологічному циклі. Корисно в цей час підбити підсумки, привести до синтезу якийсь минулий період, наприклад рік, і запустити новий цикл свого розвитку. Про це розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова), передає ТСН.

Керує повнею у Діві Меркурій – планета інтелекту, комунікацій, пізнання світу. На тлі напруженого аспекту Венери з Юпітером ця повня сприяє багатій уяві, зростанню потреб, а також досягненню хороших результатів, якщо направити енергію дня на продуктивну роботу.

Повня у Діві дозволяє легше досягти успіху у професійній сфері, але надмірна критика колег та їхніх дій може негативно відбиватися на психологічній атмосфері в робочому середовищі. Кожній людині слід пам'ятати про те, що егоїзм та підвищена конфліктність завадять під час обговорення проєктів, укладання угод та договорів, відвідування начальства та офіційних органів. Тільки мислездатні та усвідомлені особи зможуть використати потенціал повні в Діві з користю для себе та оточення, а не пускати сильні енергії цього дня на руйнування.

Два тижні після повні варто присвятити завершенню старих справ, чистці простору, зокрема інформаційного.

Повня у Діві 24 лютого підтримує будь-які дії, спрямовані на стабілізацію та зміцнення становища. Логічний підхід і послідовність у виконанні завдань дозволять вийти з тупикових ситуацій. Особливо, якщо вони пов'язані з грошима та ресурсами.

Це гарний час для діагностики захворювань, початку лікування, або просто догляду за собою та приведення свого тіла у форму. У тілі людини знак Діви пов'язаний із органами травлення, селезінкою, підшлунковою залозою – ці органи та системи вимагають уваги найближчим часом.

У період повні в Діві не варто забувати і про духовний складник життя. Бажано налаштуватися на зв'язок зі своєю підсвідомістю, відчути свою душу, дослухатися до підказок власної інтуїції. Енергія Діви в повня може допомогти зрозуміти своє призначення, справжні завдання, значущі не тільки для себе, але й для інших людей.

Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости