Удар по багатоповерхівці у Дніпрі: рятівники дістали з-під завалів тіло чоловіка

Сьогодні, 23 лютого, вночі російські окупанти вкотре атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе "Шахед". Один із безпілотників ударив по багатоповерхівці в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра, внаслідок чого зруйновано верхні поверхи. Було відомо, що в результаті атаки росіян є постраждалі, але про загиблих не повідомлялося.

Зараз стало відомо, щонайменше про одного загиблого. Його тіло дістали з-під завалів, повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак в Telegram.

"З-під завалів розбитого дроном будинку в Дніпрі дістали тіло чоловіка. Цієї ночі його вбили росіяни, коли він просто відпочивав у своїй квартирі", - йдеться у повідомленні.

Він висловив співчуття близьким загиблого.

Пошуки жінки, яка, ймовірно, була вдома під час удару, продовжуються.

Крім того, ворог атакував Одещину ударними дронами типу "Shahed-131/136". Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, спрямував ракети типу Х-31П і Х-22. Один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. Є жертви.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости