Люди під завалами: росіяни влучили дронами у житловий будинок в Одесі. Відео

Російські терористи другу ніч поспіль атакували Одещину ударними безпілотниками. Внаслідок ворожого обстрілу виникло руйнування з послідуючим загорянням житлового будинку в Одесі.

Вчора о 22.28 було відомо, про двох постраждалих. Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що поранені у важкому стані доставлені до лікарні. На місці працюють всі відповідні служби. Тривають пошукові роботи та гасіння пожежі, під завалами можуть перебувати люди.

О 23.16 він написав, що ще одну постраждалу вдалося дістати з-під завалів. Жінку у важкому стані повезли у лікарню. Вона пробула під завалами близько двох годин.

О 23.44 з'явилося повідомлення, що внаслідок російської атаки по Одесі є один загиблий чоловік. Його тіло нині деблокують з-під завалів.

Згодом Олег Кіпер повідомив про наслідки чергової атаки росіян по Одесі: "Троє поранених у важкому стані. Жінка 1962 р.н. має 70% опіків тіла та важкий опіковий шок, її донька 1993 р.н. також отримала важкий опік у 10% поверхні тіла та чисельні переломи кісток. Ще одна постраждала 72-річна жінка , яка пробула під завалами майже дві години, отримала термічні опіки 40% п.т. та переломи кінцівок. Продовжується розбір завалів та деблокування тіла загиблого чоловіка".

Рятівники показали відео з місця трагедії.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе "Шахед". Один із безпілотників ударив по багатоповерхівці в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра, внаслідок чого зруйновано верхні поверхи.

Нагадаємо, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським ЗМІ не виключив, що для досягнення цілей так званої "СВО" доведеться дійти до Києва. Так він відповів на запитання, які межі "СВО", чи мають російські війська дійти до Києва чи Львова, а також чи залишиться взагалі якась частина України як легітимна держава.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости