Окупанти посилили обстріли Запорізької області, є поранені

За минулу добу російські агресори посилили обстріли Запорізької області і поранили двох людей. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram, 24 лютого.

Окупанти атакували населені пункти 86 безпілотниками та здійснили понад 500 обстрілів з РСЗВ і артилерії.

"У селі Таврійське ворог поцілив у приватний будинок. Постраждала молода сімейна пара – 26-річний чоловік та 28-річна жінка. Подружжя у лікарні. Загалом за добу ворог наніс 614 ударів по 11 населених пунктах регіону", – йдеться у повідомленні.

Окупанти атакували 86 безпілотниками Гуляйполе, Малинівку, Роботине, Малу Токмачку, Новоданилівку та Новоандріївку, здійснили 46 РСЗВ-обстрілів Роботиного й Малої Токмачки, а також вгатили 12 авіаснарядами по Оріхову, Новоданилівці, Роботиному та Малій Токмачці.

Окрім того, 470 артобстрілів прийшлися по території Таврійського, Оріхова, Преображенки, Роботиного, Малинівки, Новоданилівки, Степногірська та інших прифронтових міст і сіл.

Іван Федоров зазначив, що в Запорізькій області в окупації залишаються 350 тисяч наших громадян. Люди кожного дня чекають на звільнення, чекають на українських військових, чекають, коли над містами і селами замайорять синьо-жовті прапори.

В окупації знаходиться 72% регіону. Тимчасово непідконтрольними територіями області залишаються: Бердянський район, Мелітопольський район, частково Василівський та Пологівський райони.

Раніше повідомлялося, що російські терористи другу ніч поспіль атакували Одещину ударними безпілотниками. Внаслідок ворожого обстрілу виникло руйнування з послідуючим загорянням житлового будинку в Одесі.

Нагадаємо, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським ЗМІ не виключив, що для досягнення цілей так званої "СВО" доведеться дійти до Києва. Так він відповів на запитання, які межі "СВО", чи мають російські війська дійти до Києва чи Львова, а також чи залишиться взагалі якась частина України як легітимна держава.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости