Україна підписала безпекову угоду з Канадою

В другі роковини повномасштабного російського вторгнення Україна та Канада підписали угоду про гарантії безпеки. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зазначив, що сьогодні Україна точно сильніша, ніж два роки тому, оскільки сьогодні було підписано ще одну безпекову угоду, яка зміцнює позиції українського народу, і особливо українських воїнів.

"Ми з премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Канадою. Документ передбачає виділення Канадою у 2024 році понад 3 млрд канадських доларів макрофінансової та оборонної допомоги Україні", - наголосив він.

Зеленський підкреслив, що це потужне і вчасне рішення, яке є важливим внеском у посилення української стійкості.

Нагадаємо, у другу річницю повномасштабного вторгнення Росії президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до громадян держави з Гостомеля, звідки російські агресори готувалися атакувати Київ.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським ЗМІ не виключив, що для досягнення цілей так званої "СВО" доведеться дійти до Києва. Так він відповів на запитання, які межі "СВО", чи мають російські війська дійти до Києва чи Львова, а також чи залишиться взагалі якась частина України як легітимна держава.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости