Війська РФ вночі били по Україні ракетами та "Шахедами": у Генштабі назвали збиті цілі

Російські війська вночі атакували територію України за допомогою ракет та ударних безпілотників. Сили ППО збили дев'ять "Шахедів" та три ракети.

Про це повідомляє на Facebook Генеральний штаб ЗСУ.

"За минулу добу і цієї ночі російські окупанти в черговий раз атакували Україну, застосувавши балістичні та крилаті ракети та дрони-камікадзе", - йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Повідомляється, що за попередньою інформацією, захисники України знищили три ракети та дев'ять БПЛА типу Shahed.

Атака росіян по Україні з 25 на 26 лютого

Раніше повітряні сили попереджали, що РФ запустила Україною кілька груп "Шахедів". Тривога через ударні безпілотники була оголошена в ряді південних і центральних областей України.

Згодом мер Дніпра Борис Філатов повідомив про те, що внаслідок російської атаки зафіксовано руйнацію у приватному секторі Дніпра. Також було відомо про постраждалих.

Пізніше стало відомо, що підрозділи протиповітряної оборони знищили три ракети та п'ять дронів-камікадзе, які російські війська запустили на Дніпро. Незабаром в ОВА показали наслідки ворожої атаки.

Нагадаємо, у житловому секторі Дніпра пошкоджено 10 приватних будинків, кілька авто. Постраждали чоловіки 41 і 49 років. І жінки - 20 і 60 років. Постраждалих госпіталізовано.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости