Російські війська з великими зусиллями намагаються просунутися до Роботино: ISW

За останній тиждень російські війська просунулися на захід від Кремінної в районі Ямполівки та Терного. За попередньою інформацією, українські війська відновили деякі позиції біля Солодкого (на південний захід від Донецька).

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) .

Операція №1 - Луганська область

Позиційні бої тривали вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 25 лютого, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Російський військовий блогер заявив, що російські війська просунулися на захід від Кремінної в районі Ямполівки та Тернів за останній тиждень.

Позиційні бої продовжуються:

Операція №2 - Донецька область

Російські війська нещодавно просунулися в районі Бахмуту 25 лютого. Відео з геолокацією, опубліковане 25 лютого, показує, що російські війська нещодавно просунулися на північ від Івановського (на захід від Бахмута).

Позиційні бої тривали:

Представник Українського Таврійського угруповання військ Дмитро Ліховий заявив, що українські війська відійшли на західну околицю Ласточкино, де зайняли підготовлені оборонні позиції.

Позиційні бої тривали:

Повідомляється, що 25 лютого українські війська поновили деякі позиції на південний захід від Донецька, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Російський військовий блогер заявив, що українські війська відновили деякі позиції біля Солодкого (на південний захід від Донецька).

Позиційні бої тривали:

"Південна вісь"

Російські та українські джерела повідомляють про бої на південь від Золотої Ниви та Новодонецького (обидва на південний схід від Великої Новосілки) та поблизу Гуляйполя (45 км на південний захід від Великої Новосілки).

Повідомляється, що російські війська просунулися в межах Роботино на тлі локальних наступальних операцій, що продовжуються, на заході Запорізької області.

Відомий блогер, пов'язаний з Кремлем, заявив, що російські війська атакують і просуваються у східній та північній частині Роботино, а інші російські блогери стверджували, що в населеному пункті та навколо нього тривають запеклі бої.

Деякі блогери додатково зазначили, що українські війська намагаються контратакувати та відтіснити російські війська назад до околиць Роботино.

Російське джерело також повідомило, що російські війська активізувалися на Кам'янській ділянці фронту (приблизно за 35 км на північний захід від Роботино) і що в цьому районі тривають бої.

Відео з геолокацією, опубліковане 25 лютого, показує, що російські війська трохи просунулися вздовж вулиці Остапа Вишні у Кринках.

Українські та російські джерела повідомили про позиційні бої в Кринках, які продовжуються, незважаючи на заяви Росії про те, що російські війська повністю відбили населений пункт.

Нагадаємо, російські терористи ввечері 25 лютого вдарили по Харкову зенітними ракетами С-300. Атака терористів відбувалася з території російської Бєлгородської області.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости