Сили спецоперацій повідомили про загибель у бою військових 73-го морського центру

Стало відомо про загибель у бою військових 73-го морського центру Сил спеціальних операцій.

Про це вночі 29 лютого повідомили Сили спеціальних операцій ЗСУ.

«Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання, воїни прийняли свій останній бій, навічно залишившись в строю. Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, на морі і в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів ССО в перемогу над ворогом», – ідеться в повідомленні.

У повідомленні не вказана кількість загиблих військових, а також місце їхньої загибелі. Група бійців загинула під час спроби закріпитися на Тендрівській косі в північній частині Чорного моря, біля берегів Херсонської області.

73-го морський центр – частина спеціальної розвідки Сил спецоперацій. Його бійці з іншими підрозділами Сил оборони та поліцією на початку повномасштабного вторгнення РФ не допустили висадки повітряного десанту російських військових на аеродром «Кульбакине» в Миколаєві.

Також 73-й морський центр ССО брав участь в операції зі звільнення острова Зміїний 7 липня 2022 року. За допомогою спеціального обладнання його бійці обстежили прибережну зону на наявність протичовнових та протидесантних мін.

Нагадаємо, у Білому домі заявили, що Сполучені Штати Америки не відправлятимуть своїх солдатів для участі в бойових діях на території України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости