Мобільні аптеки: «Укрпошта» розширила доставку ліків ще на 5 областей країни

Мобільні аптеки «Укрпошти» з 1 березня почнуть працювати у Запорізькій, Миколаївській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

"Після перших тижнів тестування процесів на Донеччині, ми анонсуємо розширення пілотного проєкту “Укрпошта. Аптека”, з 1 березня, як і планували. Тепер доставка ліків доступна всім мешканцям цих областей.
Нагадаю, про що я: нещодавно ми запустили проєкт безкоштовної доставки ліків на прифронтові території. Особливо туди, де аптеки відсутні або зруйновані за час війни. Це дуже заощаджує кошти нашим пенсіонерам, бо, окрім безкоштовної доставки від нас, вони можуть взяти участь у програмі «Доступні ліки», отримавши їх безкоштовно або ж за дуже хорошу ціну. Доставляємо до 3 днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення)", - йдеться у повідомленні.

Як замовити ліки

Замовити ліки дуже просто.

"Телефонуйте в наш кол-центр 0 800 300 545 та замовляйте. Враховуючи, як важко поширювати інформацію в цих регіонах, обов’язково передайте її своїм рідним та знайомим", - зазначив генеральний директор Укрпошти.

Раніше повідомлялося, що у 2024 році перелік ліків, які можна отримати за електронним рецептом, було розширено, відкриваючи українцям доступ до нових категорій препаратів.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости