ЗСУ завадили росіянам закріпитися на захід від Авдіївки: карти ISW

Російські війська просунулися на захід від Авдіївки та, як повідомляється, захопили кілька населених пунктів у цьому районі. Бої тривають у Богданівці (на північний захід від Бахмута) та в Іванівському (на захід від Бахмута).

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Операція №1 - Луганська область

29 лютого позиційні бої тривали на рубежі Куп'янськ, Сватове, Кремінна, проте підтверджених змін лінії фронту не відбулося.

Позиційні бої тривали:

Спікер Східного угруповання військ Ілля Євлаш заявив, що російські війська перекидають у район Тернів значні артилерійські резерви та постійно проводять наступи за авіаційної та артилерійської підтримки.

Операція №2 - Донецька область

За повідомленнями, російські війська просунулися на захід від Бахмута на тлі позиційних боїв, що продовжуються, в цьому районі 29 лютого.

Ілля Євлаш заявив 29 лютого, що бої продовжуються як у Богданівці (на північний захід від Бахмута), так і в Іванівському (на захід від Бахмута).

Позиційні бої тривали:

Російські війська просунулися на захід від Авдіївки та, як повідомляється, 29 лютого захопили кілька населених пунктів у цьому районі. Відео, опубліковані 28 і 29 лютого, показують, що російські війська просунулися в поля на південь і південний захід від Степового (на північний захід від Авдіївки), а також на північний захід від Ласточкиного (на захід від Авдіївки).

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визнав, що російські війська ненадовго закріпилися на околиці Орлівки, перш ніж українські війська витіснили російські війська із населеного пункту.

Позиційні бої тривали:

Повідомляється, що 29 лютого російські війська просунулися на захід від Донецька на тлі позиційних боїв, що продовжуються, на захід і південний захід від Донецька.

28 лютого українські сили витіснили російські війська з Красногорівки за кілька годин після входу до населеного пункту.

Позиційні бої тривали:

29 лютого на прикордонній території Донецько-Запорізької області позиційні бої тривали, проте підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не сталося.

Позиційні бої тривали:

Нагадаємо, через потужні обстріли та близькість до фронту на Куп’янщині Харківській області планують оголосити примусову евакуацію.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости