Росіяни завдали ударів «Шахедами» по Харкову та обстріляли область: жахливі наслідки. ФОТО

За добу росіяни обстріляли рекордну кількість населених пунктів України. О ситуації на Харківщині розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Так, він повідомив, що окупанти завдали ударів «Шахедами» по м. Харків. Внаслідок обстрілу пошкодженні скління вікон та балконів, 5 гаражів, 17 автомобілів, горіли три авто. Постраждалих та загиблих не виявили, 3 людини звернулися із гострою реакцією на стрес.

Артилерійських та мінометних ударів ворога також зазнали понад 20 населених пунктів Харківщини: Охримівка, Вільхуватка, Хатне, Тополі, Козача Лопань, Синьківка, Іванівка, Дворічна, Петропавлівка, Піщане та ін.

Авіаударів зазнали: Охрімівка, Вільхуватка, Хатнє, Тополі, Кислівка, Садове.

У повідомленні зазначається, що сьогодні о 6:35 окупанти вдарили по Липцях Харківського району. Внаслідок обстрілу знищені авто, пошкоджені приватні будинки. Без постраждалих.

У с. Великий Бурлук Купʼянського району внаслідок обстрілу горів житловий будинок. З-під завалів вилучили тіло 76-річного чоловіка. Внаслідок обстрілу пошкоджена будівля інфраструктури телекомунікацій.

У м. Куп’янськ внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілу горів житловий будинок.

У с. Вільхуватка Купʼянського району внаслідок обстрілу горів будинок, пошкоджені ще 4 житлові будинки.

У м. Вовчанськ під час обстрілу отримав поранення 68-річний чоловік, госпіталізований до медичної установи.

Між м. Барвінкове та с. Архангелівка дорогою додому внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою отримав поранення 70-річний чоловік, він госпіталізований до лікарні.

На Куп'янському напрямку ворог штурмових дій не вів.

На Харківщині триває розмінування.

Раніше повідомлялося, що ворожі «Шахеди» вдарили по автозаправній станції у Харкові. Унаслідок атаки стався вилив дизельного пального та бензину по вулиці з приватними будинками, що спричинило сильну пожежу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости