Російська армія перекидає свої резерви: що робиться на Куп’янському напрямку

Російська армія перекидає свої війська на інший напрямок, близький до Куп’янського та несе значні втрати.

Про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Він зазначив, що зараз бої точаться на Бахмутському напрямку, в межах села Іванівське, що під Бахмутом. Українські військові намагаються відкинути противника з зайнятих рубежів.

Також військові російської армії атакують поблизу Богданівки, що північніше Часового Яру, туди також перекидають повітряно-десантні російські підрозділи, там використовують мотострілецькі полки, бойовий армійський резерв та мотопіхотна бригада "ЛНР".

"Військові РФ зменшили наступальні дії в районі Синьківки. Російська армія перекидає свої війська на Лиманський напрямок, поблизу річки Чорний Жеребець", — розповів Ілля Євлаш.

Втрати російської армії на Лимано-Куп'янському напрямку за добу: втратили вбитими та пораненими 373 бійці; 76 одиниць озброєння та військової техніки, з них 47 FPV-дронів, один "Ланцет" та "Мавік"; чотири танки; шість бойових машин піхоти; один тягач; 12 автівок; 16 бліндажів; два склади з боєприпасами.

Нагадаємо, у Запоріжжі до початку нового навчального року задля безпеки дітей планують побудувати дві підземні школи.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости