Росіяни атакували Одесу: що відомо? ФОТО

З вечора 5 березня в Одесі пролунали вибухи. Місцеві ЗМІ повідомляли, що на тлі атаки частина Одеси залишилася без світла. Зокрема, були проблеми з електроенергією у мікрорайоні Молдаванка.

"Вночі ворог знову атакував Одещину ударними безпілотниками «Shahed-131/136» Наші сили ППО знищили 18 ворожих дронів. На щастя, загиблих та постраждалих серед цивільного населення немає", - повідомив речник української добровольчої армії - Південь, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

Зазначається, що російські терористи вкотре підступно спрямовували ударні безпілотники по населених пунктах, промислових об'єктах прибережної зони.

"Маневри дронів в житлових кварталах ускладнювали роботу силам ППО. Внаслідок падіння уламків збитих дронів в Одеському районі пошкоджено черговий рекреаційний об'єкт, газогін та житлові будинки у приватному секторі.
Правоохоронці фіксують чергові злочини росіян", - йдеться у повідомленні.

Окупанти випустили по Україні 42 "Шахеди" з чотирьох напрямків: Чауда і Балаклава - Крим, а також Курська область та Приморсько-Ахтарськ (РФ). Крім того, росіяни випустили п'ять зенітних ракет С-300 з окупованої території Донецької області. Сили протиповітряної оборони збили 38 дронів-камікадзе ППО працювала у восьми областях України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости