Командувач Сухопутних військ ЗСУ повідомив, коли Україна планує провести контрударні дії

Військове командування Збройних сил України планує стабілізувати лінію фронту та у 2024 році провести контрударні дії. Про це в ефірі телемарафону повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Павлюк, передає sud.ua.

«Наше завдання – стабілізація лінії фронту, провести перегрупування частин, які потребують відновлення та докомплектування, для виведення їх на полігони, щоб створити ударне угруповання і цього року провести контрударні дії», - сказав він.

Командувач Сухопутними військами ЗСУ зазначив, що Силам оборони вдається поступово стабілізувати лінію фронту. Проте залишається декілька «гарячих» напрямків де ворог зосереджує свої максимальні сили: це Авдіївка, напрямок Часового Яру, напрямок Терни у бік Лимана.

Олександр Павлюк додав, що найближчим часом ЗСУ стабілізують ситуацію і зроблять все, щоб «війська перейшли в активні дії та перехопили ініціативу».

Раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що контрнаступ ЗСУ буде не в 2024 році.

"Якщо Україна зможе вести розумну оборонну битву, то у 2025 році зможе провести ще один контрнаступ. Це пов'язано із тим, що ворог буде виснажений", - сказав він.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости