Британська розвідка повідомила про найближчу тактичну мету російської армії

Російська армія продовжує активно наступати в районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки. Міністерство оборони Великобританії у Twitter заявило, що найближчою тактичною метою російської армії біля Бахмуту є місто Часів Яр. Однак повномасштабний наступ малоймовірний.

У зведенні відомства йдеться про те, що російські війська продовжують атаки з метою розширити контроль над містом Бахмут, яке Росія захопила у травні 2023 року. Війська просунулися, щоб зайняти східну частину села Іванівське, та атакують українські позиції у Богданівці.

Як зазначають розвідники, на цьому напрямі найближчою оперативною метою Росії майже напевно є захоплення Часового Яру, розташованого приблизно за 5 км від лінії фронту.

"Незважаючи на деякі поступові тактичні успіхи, малоймовірно, що російські війська зараз зможуть розпочати повномасштабну атаку на місто", - йдеться у повідомленні.

Раніше британська розвідка зазначила, що метою повітряних ударів по Україні стали промислові об'єкти. Для цього росіяни використовують переважно дрони-камікадзе.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости