Розвідка Британії виявила нову серйозну проблему РФ у війні проти України

Британські розвідники дійшли висновку, що оборонно-промисловий комплекс Росії не здатний повністю забезпечити потреби її війни проти України у 2024 році.

Міноборони Великої Британії звертає увагу на те, що оборонна промисловість Росії протягом минулого року суттєво наростила виробництво коштом збільшення числа людей, що працюють в ОПК, до 3,5 млн людей, збільшення числа змін і розширення наявних виробничих ліній.

Окрім того, наголошується, що збільшене виробництво відбувається за рахунок відновлення і модернізації існуючих запасів, а не нового виробництва.

До прикладу, британським розвідникам вдалося дізнатися, що переважна більшість основних бойових танків, випущених у 2023 році, складається з відновлених машин.

Міноборони Великої Британії також наголошує, що у 2023 році зросло виробництво артилерійських боєприпасів.

Попри це, виробництво снарядів, цілком можливо, досягне кульмінації в наступні 12 місяців, враховуючи обмежені потужності країни-агресорки.Хоча оборонна промисловість нездатна повною мірою забезпечити потреби російських операцій проти України, вона майже напевно здатна надати матеріальну перевагу над Україною у 2024 році, — попереджає розвідка Британії.

Кіберфахівцям Головного управління розвідки Міністерства оборони України вдалося здійснити успішну кібератаку на ІТ-інфраструктуру компанії IPL Consulting.

Що важливо розуміти, вона спеціалізувалася на впровадженні інформаційних систем у російській промисловості.

В умовах санкційного тиску проти Росії, що триває, нанесені збитки для ворога — вкрай болючі. Крім того, постраждають десятки компаній РФ, які працюють на «оборонку» держави-агресора, — наголошують у ГУР.

Нагадаємо, силами ППО було знищено 33 російських БПЛА з тих 37, якими російські окупанти атакували Україну в ніч на 8 березня.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости