В Україні починають працювати рекрутингові центри в ЗСУ

Рекрутингові центри в ЗСУ почнуть працювати у березні в декількох містах країни.

Так, вже з понеділка, 11 березня, муніципальні рекрутингові центри розпочнуть роботу у Вінниці. Вони діятимуть на базі трьох відділень ЦНАП «Прозорий офіс»: «Замостя», «Старе місто» та «Вишенька», повідомляє Вінницька міська рада.

"Мета проєкту – надання консультацій та інформаційних послуг тим громадянам України, котрі вирішили пов’язати своє життя із захистом Батьківщини або обрати кар’єру військового. Проєкт реалізовуватиметься спільними зусиллями Вінницької міської ради та Вінницької 120 окремої бригади ТрО", - йдеться у повідомленні.

Як пише Главком, уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, що одним зі способів долучитися до Збройних сил України є рекрутингові центри, які Міноборони наразі активно масштабує.

Він додав, що у рекрутингових центрах працюють цивільні особи, і за жодних умов повістки там не виписують. За словами Бежевця, працівники рекрутингового центру розповідають, зокрема, про військові частини: їх переваги, особливості, деталі служби в кожній з них.

Нагадаємо, що в Україні до 13 травня триватиме мобілізація, після чого її швидше за все продовжать ще на три місяці. Стало відомо, кому з чоловіків повторно видаватимуть повістки.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости