Стартував продаж онлайн-квитків до Австрії та Угорщини, - Укрзалызниця

У понеділок, 18 березня, "Укрзалізниця" розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. Водночас компанія повідомила про тимчасове припинення продажу квитків на касах.

Як зазначає пресслужба "Укрзалізниці", на першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні "Україна - Австрія" та зворотно. Придбати їх можна буде через застосунок "Укрзалізниці", а для прямого поїзда "Київ - Відень" знадобиться верифікація акаунту через "Дію.Підпис".

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні "Україна - Угорщина" на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину (тобто Київ - Будапешт - Відень та Чоп - Будапешт - Відень).

Прямі сполучення Україна - Угорщина (Мукачево - Дебрецен, Мукачево - Будапешт, Чоп - Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Водночас зауважується, що для приготувань до продажу онлайн-квитків "Укрзалізниця" відзавтра тимчасово призупиняє продаж квитків через каси на прямий поїзд "Київ - Відень - Київ" на дати відправлень, починаючи з 18 березня.

"Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда "Чоп - Відень - Чоп". Станом на зараз, квитки на поїзд "Чоп - Відень" та зворотно доступні фактично на всі дати", - повідомляють в "Укрзалізниці".

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости