У деяких областях України пройдуть дощі та мокрий сніг

Завтра, 12 березня, в деяких областях України будуть дощі та мокрий сніг. Місцями вони зачеплять Вінниччину, Житомирщину та Київщину, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Решта території перебуватиме під впливом антициклону, який зумовить суху погоду. Температура повітря завтра ще не буде такою, як би хотілося, буде хмарно, вітряно й холодно, а до вихідних прийде потепління.

У ніч проти вівторка прогнозують -1...8°С, на заході та півдні буде в межах 0...+5°С.

Протягом дня в Україні очікується +4...8°С, а на півдні — до +10°С, на Закарпатті — до +12°С.

У Києві вівторок буде хмарним, місцями ймовірні невеликі опади. Вночі -1-3 градуси, завтра вдень близько +5 градусів.

"Найкомфортніший синоптичний день з найближчої перспективи - субота, 16-те березня, буде сонячно та тепло, +10+16 градусів", - заспокоїла Наталка Діденко.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости