Завтра в Україні буде неприємна погода

У середу, 13 березня, в Україні очікується неприємна погода - дощ та сніг, але опади пройдуть не скрізь, повідомляє "Укргідрометцентр".


"В Україні, крім північно-східних та східних областей, невеликий дощ та мокрий сніг; на Вінничині, Черкащині, Кіровоградщині, Одещині, Миколаївщині та у Карпатах помірні опади", - розповіли синоптики.

Вітер буде переважно південно-східний, 7-12 м/с. А температура вночі знизиться до малих "мінусів".

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях 2-7° морозу, на заході та півдні країни 0-5° тепла; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті, півдні Одеської області та в Криму 8-13°.

Синоптик Наталка Діденко заспокоїла українців та повідомила, що найкомфортніший синоптичний день з найближчої перспективи - це субота, 16-те березня, буде сонячно та тепло, +10+16 градусів.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости