ЗСУ стримують наступ ворога біля Бахмута: ISW

Російські війська нещодавно просунулися на північ від Кліщіївки на південний захід від Бахмута і на схід від Невельського на південний захід від Авдіївки. Українські війська продовжують утримувати позиції у західній частині Іванівського біля Бахмута.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Операція №1 - Луганська область

Позиційні бої тривали вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 12 березня, але підтверджених змін на лінії фронту не було. Російські блогери стверджували, що російські війська трохи просунулися в районі Сіньківки (на північний схід від Куп'янська) і що російські війська відкинули українські війська на 200 метрів тому в лісовій зоні на схід від Ямполівки (на захід від Кремінної).

Позиційні бої тривали:

Операція №2 - Донецька область

Нещодавно російські війська трохи просунулися на південний захід від Бахмута. Відео з геолокацією, опубліковане 12 березня, показує, що російські війська нещодавно просунулися на північ від Кліщіївки (на південний захід від Бахмута).

Позиційні бої тривали:

Російські джерела стверджували, що українські війська продовжують утримувати позиції в західній частині Іванівського і що російські війська не контролюють більшу частину Іванівського, всупереч деяким заявам Росії.

Відео з геолокацією, опубліковане 11 березня, показало, що російські війська нещодавно просунулися на схід від Невельського (на південний захід від Авдіївки),

Генеральний штаб України, зокрема, не зазначив, що українські сили відбили російські атаки в районі Невельського у своєму вечірньому ситуаційному звіті.

Відео з геолокацією, опубліковане 12 березня, також вказує на те, що російські війська нещодавно просунулися на схід від Первомайського (на південний захід від Авдіївки),

Позиційні бої тривали:

Російський військовий блогер додав, що українські сили стабілізували ситуацію на Авдіївському напрямку після перекидання підкріплень.

Нагадаємо, у ніч проти 13 березня на нафтобазі у російському місті Рязань спалахнула пожежа. Там зазначають, що інфраструктурний об'єкт атакували безпілотники.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости