Повторний поєдинок на виборах: Байден отримав голоси

Президент США Джо Байден переміг на праймеріз Демократичної партії у штаті Джорджія. За прогнозами, він візьме участь у виборах у листопаді.

Про це у вівторок, 12 березня, повідомляє Reuters .

Байдену для перемоги потрібно було 1968 голосів делегатів, і він подолав цю цифру, коли почали надходити результати первинних виборів у Джорджії.

Байден відреагував на перемогу і виступив із заявою, в якій розкритикував те, що він назвав "кампанією обурення, помсти та відплати Трампа, яка загрожує самій ідеї Америки".

"Зараз перед виборцями стоїть вибір щодо майбутнього цієї країни. Чи піднімемося ми і захистимо нашу демократію, чи дозволимо іншим зруйнувати її? Чи відновимо право вибору і захистимо наші свободи, чи дозволимо екстремістам їх забрати?", - сказав він.

Reuters додає, що, швидше за все, у листопаді Байден та Трамп знову протистоятимуть один одному.

"Це буде перший за майже 70 років повторний поєдинок на президентських виборах у США", - зазначає Reuters.

Нагадаємо, Президент США наголосив, що ці напади є суворим нагадуванням світу про те, що мета Путіна залишається незмінною - знищити Україну та піддати її народ рабству. Він закликав припинити Путина і відзначив, що без нового фінансування допомоги Україні Конгресом США, країна не зможе захищати своє мирне населення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости