Завтра в Україні знову йтиме сніг і дощ

Завтра, 14 березня, в Україні знову йтиме сніг і дощ. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Якщо середня температура повітря 13 березня становила плюс 2 – плюс 4 градуси, то вже 14 березня вона сягне 4 – 6 градусів тепла. Втім, вночі температура залишиться незмінною – від мінус 1 до плюс 1 градусів.

По всій території України температура буде приблизно однаковою.

Знову сніжитиме і дощитиме на Заході та Сході, а також центральних областях.

На Півдні синоптики прогнозують лише невеликий дощ. Тим часом на Півночі, у таких областях, як Чернігівська, Сумська, Київська, Житомирська, а також на північному заході – на Рівненщині та Волинщині день має минути без опадів.

На Київщині буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний - 5-10 м/с.Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

Синоптик Наталка Діденко заспокоїла українців та повідомила, що найкомфортніший синоптичний день з найближчої перспективи - це субота, 16-те березня, буде сонячно та тепло, +10+16 градусів.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости