Армія РФ має успіхи на кількох напрямках, окупанти підтягують резерви: DeepState

У прикордонній смузі у Курській та Бєлгородській областях тривають бойові дії. ЗС РФ також мають успіхи на кількох напрямках фронту на сході України.

Про це повідомляє Deep State у Telegram.

На Сіверському та Бєлгородському відтинках ворог активізувався. Російські війська підтягують резерви.

Покращити тактичне положення російські загарбники намагалися біля Синьківки та Першотравневого. Усі атаки українськими підрозділами було відбито. Натомість біля Тернів та Ямполівки окупанти проявляють значні зусилля задля просування в бік даних сіл. Аналітики зафіксували успіх військ РФ східніше Тернів.

В районі Бахмута є результати й в Сил оборони України. На минулому тижні біля Богданівки вдалося відкинути окупантів. Тривають бої за Іванівське та біля Кліщіївки.

В районі Авдіївки російські підрозділи посилили тиск на Бердичі, Орлівку та Тоненьке. В Орлівці та Бердичах тривають особливо запеклі бої. Окупанти вводять свіжі сили, щоб зайняти основну частину населених пунктів.

Біля Невельського ситуація погіршилася також, але село контролюють Сили Оборони. Минулого тижня ворог мав успіх у Первомайському, вирівнявши лінію зіткнення. Ворог проводить серію масових атак біля Георгіївки та в самому селі, а також у Новомихайлівці. В останній має успіх і намагається його розвинути, не рахуючись ні з якими втратами.

На Бердянському відтинку противник намагається покращити тактичне положення. Ці дії відбуваються біля Новодонецького, Приютного та Шевченко.

На Запорізькому відтинку російські війська й надалі організовують атаки на Роботине. Усі їхні спроби штурмів, як йдеться у повідомленні, рано чи пізно закінчуються ліквідацією їхніх штурмовиків або потраплянням в полон.

Нагадаємо, кількість постраждалих внаслідок атаки на Кривий Ріг збільшилася до 51 особи, серед них 12 дітей.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости